STÄNGT FÖR SÄSONGEN - ÖPPNAR 22 JUNI. I Magasinet finns sommarkafé med hembakat fika, kulglass, våfflor och enklare luncher. Hantverkare från närområdet säljer sina alster t.ex keramik, textil och silversmide. Härlig trädgård att sitta i och njuta av den gamla kulturmiljön, vid sämre väder har vi även sittplatser inomhus

Barnen har gott om plats att busa runt. I trädgården finns lekplats och inomhus lekhörna för de minsta. Hälsa gärna på gårdens djur som hunden Smilla, lammen och kalvarna.

Vackra promenader finns både på gården och närliggande Tofta Naturreservat. Barnvänliga bad finns vid Sjöbodarna och klippbad vid Hjelms udde och utefter hela Toftahalvön.

Öppettider 2019:
  • 7 april - Vårblommefest på Tofta - i samarbete med Svenska trädgårdar i Väst 11-16
  • 19 -22 april - Påsköppet med konstutställning. Fre 11-17, lör 11-15, sön 11-17,  mån 11-15
    • Annika Wingårdh visar sina bilder. Del av Konstvandringen på Marstrand.
  • 22 juni - 11 augusti - Sommaröppet onsdag - söndag 11-17
Kontaktinfo Tofta Herrgård Magasinet:

Hemsida: www.toftaherrgardmagasinet.com

Telefon +46 (0)761 – 27 27 28
E-post [email protected]


Lite mer om Magasinet

Magasinet är gårdens gamla spannmålsmagasin där du förutom Lindas kafé och butik under sommaren hittar sommarteater med Teater Tofta på övervåningen. Under vintern är det julmarknad under tre adventshelger. 

Kuriosa om Magasinet är att det faktiskt ursprungligen var byggd som ett sjömagasin och stod vid havet. Sedan plockades det ner bräda för bräda och flyttades till sin nuvarande plats för att användas som spannmålsmagasin.