STÄNGT FÖR SÄSONGEN. FÖLJ MED PÅ TOFTA HERRGÅRD MAGASINET FB-SIDA FÖR INFO OM AKTIVITETER.

Sedan sommaren 2016 är det kafé i Magasinet igen! I regi av Linda Karlander finns det nu under sommarmånaderna ännu en härlig ursäkt att besöka Toftahalvön.

I Magasinet Kafé och Hantverk finns hembakat fika, kulglass, våfflor och matiga smörgåsar. Hantverkare från närområdet säljer sina alster tex keramik, textil och silversmide. Härlig trädgård att sitta i och njuta av den gamla kulturmiljön och vid sämre väder har vi även sittplatser inomhus

Barnen har gott om plats att busa runt. I trädgården finns lekplats och inomhus lekhörna för de minsta, och hälsa gärna på gårdens djur som hunden Smilla och gutelammen.

Vackra promenader finns både på gården och närliggande Tofta Naturreservat. Barnvänliga bad finns vid Sjöbodarna och klippbad vid Hjelms udde och utefter hela Toftahalvön.

Öppettider 2018:
  • 23-24 juni kl.11 - 16
  • 30 juni - 12 augusti onsdag - söndag kl. 11 - 16
Kontaktinfo Tofta Herrgård Magasinet:

Telefon +46 (0)761 – 27 27 28
E-post [email protected]
Aktuell information hittar du på Tofta Herrgård Magasinet sin facebooksida - klicka här..


Lite mer om Magasinet

Magasinet är gårdens gamla spannmålsmagasin där du förutom Lindas kafé och butik under sommaren hittar sommarteater med Teater Tofta på övervåningen. Under vintern är det julmarknad under tre adventshelger. 

Kuriosa om Magasinet är att det faktiskt ursprungligen var byggd som ett sjömagasin och stod vid havet. Sedan plockades det ner bräda för bräda och flyttades till sin nuvarande plats för att användas som spannmålsmagasin.