STÄNGT FÖR SÄSONGEN.

Öppettider 2022

  • 2 - 3 juli: Lördag - söndag
  • 6 - 31 juli: Onsdag - söndag

Kaféet är öppet mellan kl. 11 - 16

I Magasinet finns sommarkafé med hembakat fika, kulglass, våfflor. Härlig trädgård att sitta i och njuta av den gamla kulturmiljön, vid sämre väder även sittplatser inomhus. Vackra promenader finns både på gården och på vandringslederna i Tofta Naturreservat. Barnvänliga bad finns vid Sjöbodarna och klippbad vid Hjelms udde och utefter hela Toftahalvön.

Barnen har gott om plats att busa runt. I trädgården finns lekplats och inomhus lekhörna för de minsta. Bollspel att låna.

Kontaktinfo Tofta Herrgård Magasinet - www.toftaherrgardmagasinet.com

Här hittar du info om allt som händer i Magasinet genom året. Du kan även läsa om Linda och Jonas ekologiska jordbruk här på gården.

 


Lite mer om Magasinet

Magasinet är gårdens gamla spannmålsmagasin där du förutom Lindas kafé  under sommaren hittar sommarteater med Teater Tofta på övervåningen. Under vintern är det julmarknad under tre adventshelger. 

Kuriosa om Magasinet är att det faktiskt ursprungligen var byggd som ett sjömagasin och stod vid havet. Sedan plockades det ner bräda för bräda och flyttades till sin nuvarande plats för att användas som spannmålsmagasin.