Välkommen på träningshelg i underbar havsnära miljö 21-22 september. I samarbete med Marie Grell (leg fysioterapeut och bootcampinstruktör) arrangerar vi en härlig helg med en skön blandning av bootcamp, yoga, god mat och dryck, avkoppling och trevligt umgänge i fantastisk miljö.

STATUS 5/9: det finns fortfarande några platser kvar!

Alla kan vara med oavsett träningsnivå/form då träningen anpassas helt efter individen. Vi tänker oss att denna helgen ska vara som en vitamininjektion där du kan vara som du är och ha roligt tillsammans med andra, samtidig som du får njuta av herrgårdens goda mat och dryck och bra träning!

Vi har begränsat antal hotellrum - så observera att boende som erbjuds är med del i dubbelrum. Våra rum är rymliga så vi kan separera sängarna om du önskar det. Här kan du läsa mer om våra hotellrum >>

BOKA DIN TRÄNINGSHELG PÅ:
Telefon +46 (0)303 – 22 58 05
E-post: [email protected]

 
Pris 2 340 sek per person.

I priset ingår:

  • 3 bootcamp-pass (utomhusträning)
  • 1 yogapass inomhus
  • Lunch lördag
  • Eftermiddagsfika lördag
  • Trerätters middag lördag
  • Frukost söndag morgon
  • Fika innan hemfärd söndag
  • Boende med del i dubbelrum i Smedjan eller Mejeriet
Tips - packa med dig:

Bootcampträningen är utomhus i våra vackra omgivningar, ta därför kläder efter väder. Ta gärna med ett par extra träningsskor och ett extra ombyte torra kläder om vädret kräver det. Ha handskar på händerna oavsett väder för att skydda händerna då vi tränar en del med händerna mot marken, funkar alldeles utmärkt med ett par trädgårdshandskar om du inte har några speciella träningshandskar.

Yogan är inomhus, ta gärna bekväma kläder för denna aktivitet.

Om du vill läsa mer om Marie finns hon på Instagram >> och Facebook >> @workoutrebuild    


Boka på en extra natt fredag - lördag!

Vill du komma redan på fredag och unna dig en långhelg? Du är varmt välkommen!
Boka vårt "Helgstartpaket" tillsammans med Träningshelgen så får du 20% rabatt. I detta paketet ingår trerätters middag fredag inkluderat ett glas bubbel innan maten, del i dubbelrum samt frukost lördag morgon. Läs mer om paketet här >>

Ditt pris 1032 sek inkl. 20% rabatt (ord pris 1290).


Bilderna under är från Bootcamp här på Tofta hösten 2018.