Här har du några exempel på aktiviteter som vi gärna anordnar för dig och ditt gäng. Läs igenom och se om du inspireras av något. Har du andra idéer?  Vår tanke är att aktiviteterna anpassas gruppen och det som är målet med att ni satt av tid till detta. Är fokus att utforska och kanske utveckla gruppens samspel? Är ni ute efter en personlig utmaning? Eller vill ni helt enkelt ha en rolig och trevlig stund ihop? Vi har fler alternativ i bakfickan.

Kajakpaddling

- I samarbete med Marstrands Kajaker

Ni promenerar 10 minuter ned till havet i Tofta Naturreservat. Där möter ni er instruktör och får utdelat en kajak per person. Aktiviteten inkluderar ”torrträning” och instruktion på land innan ni sjösätter kajakerna. En följebåt från Marstrands kajaker är med under turen.

Tid: ca. 2 timmar (beror på gruppens storlek)

Slaget om skatten

- I samarbete med event- och aktivitetsföretaget Aventi

Vi startar med en auktion där lagen får buda på olika saker som senare kommer ha mer eller mindre betydelse i tävlingen. Därefter startar en mångkamp med varierande grenar där lagen som budat på ”rätt” saker får fördel i vissa grenar. Med GPS och vunna ledtrådar ska lagen sedan göra upp i kampen om skatten.

Tid: ca. 2 timmar

Havsfejden

- I samarbete med event- och aktivitetsföretaget Aventi

En rolig mångkamp där ni lagvis kommer att möta varandra i olika grenar med marina inslag. Det krävs samarbete och precision för att håva hem så många poäng till laget som möjligt. Vem är snabbast på knopar, placera ut sjömärken, samarbeta för att fånga upp bojen.

Tid ca. 2 timmar

Geocaching - Äventyr med GPS

- I samarbete med event- och aktivitetsföretaget Aventi

Lagvis skall ni med hjälp av GPS orientera er fram till olika platser som består av bemannade och obemannade stationer. Ni ska här lösa en uppgift på snabbast möjliga tid för att sedan ta sig till nästa koordinat. Lagen med mest poäng står sedan som vinnare.

Tid ca. 2 timmar

Ridning på islandshästar

- Vi samarbetar med Stall Tofta i herrgårdsstallet

Turridning i de vackra omgivningarna kring herrgården som rids i grupper om upp till åtta personer. Under ritten tas en kortare paus med fika. Innan avfärd hålls en kort undervisning i paddocken, så att alla känner sig redo för turen.

*Om ni är fler än 8 personer och max 16, går det att dela gruppen i två och rida halva turen vardera. Gemensam genomgång innan turen i stallet och gemensam fikapaus halvvägs i turen.

Maximal vikt för ryttare är 95 kg. Hjälmar finns att låna. Vi rider ut även i sämre väder, ta med er lämpliga kläder. För en mer behaglig ridtur rekommenderas oömma kläder och skor med en låg klack. All ridning sker på egen risk. Alla kunder omfattas dock av en Kundolycksfallsförsäkring.

Observera att det bara går att rida turer på förmiddagen under största delen av året. Detta då stallet har ridskola på eftermiddagarna. I perioden juni-augusti går det att boka turridning eftermiddagar.

Tid ca 2,5 timma