Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag
Lillördag

Lillördag

Pris från: 1490:- Per Guest

Upptäck Lilllördag på Tofta Herrgård varje onsdag i vinter!
Välkommen till en exklusiv vinterupplevelse mitt i veckan här på Tofta Herrgård. Vi introducerar stolt "Lilllördag" varje onsdag, en kväll fylld med lugn, gastronomi och historia.

Vad ingår:

  • Kl 18:15 samlas vi för en unik guidad tur ner i gårdens egen vinkällare där vi delar med oss av Toftas fascinerande historia, ackompanjerat av ett glas bubbel.
  • Kl 19:00 serveras en smakfull trerättersmeny som avspeglar säsongens bästa smaker och lokala produkter. 
  • En övernattning i ett av våra hotellrum i annexen Smedjan eller Verkstan.
  • En härlig frukost serverad i herrgården mellan 7:30 och 10:00, om inget annat är avtalat.

Möjlighet att lägga till Bastu & Badtunna:

För att göra din vistelse extra avkopplande har du möjlighet att lägga till bastu och badtunna. Njut av varma bad och en stunds avkoppling under stjärnhimlen i vår nya rymliga bastu och två badtunnor utomhus. Boka detta tillägg för en ännu mer behaglig vinterkväll!

Restaurangen: Här hos oss arbetar vi med fast meny per kväll, därmed har vi lättare att kontrollera vårt matsvinn. Vi jobbar kontinuerligt med svenska lokalproducerade råvaror och kockarna väljer menyerna baserad på det som är i säsong. Vi lägger ut aktuella menyer några veckor innan på vår hemsida: KLICKA HÄR. VIKTIGT: Meddela oss innan ankomst om du har matallergier eller önskar vegetarisk kost.

 

Lite info om våra hotellrum:
Huvudbyggnaden på Tofta Herrgård är K-märkt och vi har därför inte några hotellrum här. En kort promenad från huvudbyggnaden hittar du våra hotellannex Smedjan & Verkstan. Vi har valt att inreda hotellrummen i en lite mer modern stil än den du hittar i själva herrgården. Kom ihåg att du befinner dig på landet, så anpassa ditt skoval efter årstid och väder.

  • Gårdens historia i Vinkällaren & glas mousserande
  • Trerätters meny
  • Frukostbuffé - från kl 7:30 vardag / 8:30 helg
  • Bordsbokning restaurang

Nyhetsbrevet


You are now subscribed