Yoga och retreat på Tofta Herrgård / Tofta Retreat

Retreat – yoga och meditiation på Tofta

Behöver du stanna upp och hämta hem din kraft? Lämna vardagen och ägna dig enbart åt dig själv. Vi behöver balans mellan aktivitet och stillhet för att själen ska komma till ro. Tofta Retreat, som ligger på Tofta Herrgård erbjuder yoga och meditations retreater. Genom olika övningar får du hjälp att leda dina tankar till ro och att uppleva din andning och hur den kan hjälpa dig att landa i dig själv.

Helgretreat fredag - söndag på Tofta Retreat

Våra grannar på Tofta Retreat erbjuder Sveriges första retreat med kombinationen Medicinsk yoga, meditationsvandring och meditation. Vid vissa tillfällen får deltagarna också vara med om en klangmeditation.

Under retreaten, som delvis görs under tystnad, ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med Medicinsk Yoga, andningsövningar, avslappningar och meditationer för att öka vår närvaro, stanna upp, lyssna inåt och främja hälsa på alla plan. Detta kompletteras också med bubbelpool ute, bastu, relax, god mat, vila och bara varande.

Efter yoga/meditationspassen finns det möjlighet för diskussion. Ta tillfället i akt och vila från allt och fokusera inåt. Det finns även härlig natur för promenader. Denna helg är organiserad och strukturerad att ge dig ny näring för att kunna möta livet med öppna sinnen och skön livsglädje.

Alla kan delta i kursen och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga, meditation eller retreat.  Under tredagarsretreaten bor du antingen i stuga på Tofta Retreat eller i hotellrum i ett av Tofta Herrgårds hotellannex.

Retreaten är utformad av Camilla Neuendorf, som också håller i de flesta helgerna. Camilla har arbetat med yoga sedan 2000. Hon är utbildad livsyogalärare av Tomas Frankell. Livsyoga är en vidareutveckling av Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan.

Camilla är också utbildad i medicinsk yoga vid Institutet för Medicinsk Yoga i Stockholm, samt utbildad yogamassör vid Axelsons Gymnastiska Institut. Hon är utbildad vid Bosöns Idrottsfolkhögskola och har varit verksam som hälsopedagog inom företagshälsovård med hälsoprofiler och konditionstester som specialitet. Hon har sedan år 2010 undervisat i Medicinsk Yoga och driver idag Tofta Retreat.

OBS! Begränsat antal platser!

Aktuella datum finner du på Tofta Retreat sin hemsida - KLICKA HÄR.

Önskar du mer information eller vill anmäla dig: kontakta Tofta Retreat på e-mail: [email protected] eller telefon +46(0)303 - 22 54 90.

Yogarummet på Tofta Retreat & Camilla Neuendorf

 

Nyhetsbrevet


You are now subscribed