4 juli - 17 augusti har vi öppet onsdag, torsdag, fredag och lördag från kl.17:00

Under sommarveckorna har vi öppet för middagsgäster lite fler dagar än annars. Varmt välkommen att boka ditt bord. Kombinera gärna med Teater Toftas sommarteater i Magasinet för en helkväll!

När du bokar anger du när du önskar att äta:

  • Tidigare sittning / teatersupé kl.17:00.
  • Senare sittning kl. 19:30.

Herrgårdsträdgården bjuder på mysiga vrår där du kan slå dig ner och insupa atmosfären, och kanske avnjuta ett glas kallt att dricka?

Här hos oss serverar vi fasta menyer, som vår köksmästare komponerar ut i från säsongens allra bästa råvaror. Aktuella menyer hittar du längre ned på denna sidan.

  • Tvårätters meny/ teatersupé (varmrätt & dessert): 385:- sek
  • Trerätters meny: 525:- sek
Förhandsboka ditt bord på:
Telefon +46 (0)303 – 22 58 05
E-post: [email protected]
 
Restaurangen året om - mer info >>

Menyer

Här presenteras helgmenyerna för de närmaste veckorna. Äter du hos oss flera kvällar i rad, blir det självfallet olika menyer dessa dagar. Vi har alternativ för dig med matallergier/specialkost. Meddela oss innan så våra kockar hinner att förbereda något gott.

          Meny onsdag 17 - lördag 20 juli

          • Friterad pilgrimsmussla tillsammans med grillad hjärtsallad och hollandaise
          • Stekt ankbröst serveras med rostad kålrabbi, bakade lökar och körsbärstomater samt rosmarinsky
          • Bakad rabarber på mandelbotten serveras med Toftas vaniljglass och jordgubbar

          Meny onsdag 24 - lördag 27 juli

          • Sotad havskräfta tillsammans med ölkokt persiljerot, friterad tång och beurre blanc
          • Halstrad fjällröding serveras med bakad fänkål, knippmorot, grön sparris och skaldjursås
          • Hallonglass på pistagebotten tillsammans med nougatmousse och färska bär

          Meny onsdag 31 juli - lördag 3 augusti

          • Tartar på hummer och pilgrimsmussla tillsammans med friterad kronärtskocka och rouille
          • Grillad ryggbiff från Bohuslän serveras med tryffeldressade primörer, pommes anna och portvinsky
          • Crème brûlée tillsammans med jordgubbar och fläder samt smultronsorbet

          Meny onsdag 7 - lördag 10 augusti

          • Cecina de leon (lufttorkat rökt nötkött) tillsammans med rostad knipprödbeta, kantareller, hyvlad pecorino och portvinreduktion
          • Halstrad torskrygg serveras med kräm på rostad blomkål, rökta körsbärstomater och bakade lökar samt en örtmixad vitvinsås
          • Chokladterrin med browniebotten och vit chokladganache serveras med rabarberkompott och hallonsorbet