Under vinter och vår 2021 kör vi take away de flesta fredagar så länge situationen är som den är med få besökande i restaurangen. Med våra fredagskassar tänker vi ta tillfället i akt och ta ut svängarna lite, och skapa något vi själva saknar i utbudet här på landsbygden. Kockarna kommer med utgångspunkt i säsongens råvaror inspireras av ett land/matregion varje vecka, och göra menyer som är lite annorlunda än det vi brukar servera i herrgårdsrestaurangen


🍽 NU TAR FREDAGSKASSARNA SOMMARLOV!

Uppdatering 21-06-01: Vi har nu öppet i restaurangen på fredag & lördag - och vi är glada över att det även börjar bokas på lite annat. Under sommaren kommer vi att ha öppet i restaurangen 5 dagar i veckan - tisdag till lördag. Detta medför att vi inte har kapacitet att köra fredagskassarna längre. Kanske dyker de upp igen i höst/vinter?

Till er lokala kunder, som har stöttat oss och köpt våra fredagskassar vecka efter vecka vill vi säga ett stort TACK! Följ med i våra kanaler - kanske kommer vi att hitta på något annat roligt framöver på utvalda fredagar.  

Vi informerar löpande.


TILL RESTAURANGEN>>