VÅR BÄSTA TID ÄR NU

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver energi och nya idéer. Kanske är det de salta vindarna, det otämjda havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på hjärncellerna. Kanske är det årstidens vackra tomhet och de storslagna vyerna som får människor att våga tänka nytt och annorlunda. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss. Vår bästa tid är nu.

Även om du som vi älskar Bohuslän när solen värmer som mest så är det något speciellt som händer när hösten och vintern gör sitt intåg. Luften fylls av en krispighet och blir klarare än någonsin och över klipphällarna dansar en sällan skådad stillhet. Det är som att hela kusten tar ett djupt andetag och fyller lungorna med nytt syre. Det är med andra ord en perfekt atmosfär för energigivande konferenser och möten. Tips: lägg ett av arbetspassen som en "walk & talk" i Tofta naturreservat, och låt dig och dina kolleger inspireras av naturen och den friska luften.

När du har konferens på Tofta Herrgård har du alltid egen matsal både till lunch och middag. Hos oss får du lugn att samla tankarna i en omgivning som inspirerar. Herrgården är familjeägd och k-minnesmärkt – vi brinner för att bevara den unika känslan här och för att våra gäster ska känna sig hemma hos oss.

Konferensaktiviteter

Vill du lägga på en gruppaktivitet har vi många alternativ.  Testa att lösa en mordgåta tillsammans, gör en trerätters middag med köksmästaren eller varför inte starta en egen blåsorkester? Fråga oss om råd, eller läs mer här om INOMHUSAKTIVITETER>> eller UTOMHUSAKTIVITETER>>

Höst & vinterkonferens på Tofta Herrgård 

Under höst- och vintermånaderna har vi extra bra pris på våra konferenspaket med övernattning:

  • Konferensdygn med del dubbelrum*: 1525:- sek
  • Konferensdygn boende i enkelrum*: 1775:- sek

*Priser exkl.moms. Gäller nybokningar av konferens/möten i perioden 14 oktober 2019 till 20 april 2020.

HÄR LÄSER DU MER OM VÅRA KONFERENSFACILITETER >

Kontakta oss på E-POST (KLICKA HÄR) eller telefon 0303 22 58 05 så hjälper vi dig med en offert.

Följande ingår i ett konferensdygn:

  • kaffe & smörgås vid ankomst
  • lokalhyra konferensrum*
  • vatten, frukt och godis vid konferenslokalen
  • tvårätters lunch
  • eftermiddagskaffe & kaka samt fruktjuice
  • trerätters middag
  • boende i hotellrum i Smedjan/Mejeriet
  • frukostbuffé

* ingår i lokalhyra konferensrum:
projektor/ WiFi / whiteboard / blädderblock / pennor och skrivpapper.


mötenibohuslän.se hittar du vinterns bästa och mest energifyllda konferenspaket!