Hem

Sov gott i våra lantliga rum

Våra hotellannex Smedjan och Mejeriet ligger en kort promenad från herrgårdens huvudbyggnad.

hotel rooms smedjan toftaherrgård

Hotellrumen på Tofta Herrgård

Huvudbyggnaden på Tofta herrgård är K-märkt och vi har därför inte några hotellrum här. En kort promenad från huvudbyggnaden i riktning Magasinet hittar du våra två hotellannex: Smedjan upp till vänster och Mejeriet ned till höger. Vi har valt att inreda våra hotellrum i en lite mer modern stil än den du hittar i själva herrgården. Alla rum är ljusa och lantliga med sköna sängar. Frukost serveras i Herrgårdens huvudbyggnad. Vi hoppas du kommer trivas här!

Annex Smedjan:

Vårt hotellannex Smedjan stod klar sommaren 2007, och har 14 dubbelrum som är individuellt inredda med inspiration av herrgårdens inredningsstil, kombinerat med modern design och komfort. Exteriört är byggnaden är i samma stil som gårdens gamla ekonomibyggnader.

Alla 14 rum har smart-TV, gratis Wi-Fi, hårtork och ljusa och helkaklade badrum med dusch. I anslutning till Smedjan hittar du "Gröna köket", ett kombinerat kök och uppehållsrum, som är reserverat för våra hotellgäster. Här kan du brygga dig en kopp kaffe eller te när du önskar det.

Det finns en skyddad uteplats för hotellets gäster med stolar och bord.

Annex Mejeriet:

I gårdens gamla mejeri, som naturligt givit namn åt Mejeriet har vi inrett ytterligare fyra rum i ljus och lantlig stil. Två rum har eget badrum med dusch, och två rum delar badrum i hallen.

Mejeriet har en egen uteplats åt söder och hyrs ut veckovis under sommaren.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM VECKOUTHYRNING AV MEJERIET

Nyhetsbrevet


You are now subscribed