Lycke golfbana ligger varsamt inlagd i det vackra landskapet runt Tofta herrgård och är en seaside/parkbana i en lugn och vacker miljö.

Läget vid havet och den vackra naturen kring Tofta Herrgård har tillåtit oss att skapa en golfbana utöver det vanliga. En bana som håller en högre finish än vanligt för de flesta svenska banor. En bana med lång spelsäsong, men framförallt en bana som är utmanande och omväxlande att spela för såväl medelgolfaren som den duktiga spelaren.

Banan är designad av Johan Henrikson och Helen Alfredsson. Helen har bidragit med ett kvinnligt perspektiv som gör att Lycke är en bana lika rolig att spela för damer som för herrar. Läget nära havet innebär fler soltimmar och mindre regn. Dessutom blir vinden en faktor att bemästra – precis som det skall vara på en kustbana.

Golfrestaurangen

Lycke Golfbana driver restaurangen i egen regi.

Fullständiga rättigheter och en golfmeny med bra priser. Dagens lunch under golfsäsongen.
Försäljning av matiga mackor samt enklare förtäring i form av fikabröd, kaffe, dricka m.m.

Stor uteservering där man kan blicka ut över banan och Herrgården, samt lounge-grupper inomhus.

Klicka HÄR för att komma till LYCKE GC&Cs HEMSIDA
 

Golfpaket med boende på Tofta Herrgård

Vi på Tofta Herrgård har tillsammans med våra kompisar på Lycke golfbana glädjen av att erbjuda fina golfpaket. Passa på att läsa mer om dessa längre ned på denna sidan – alla på promenadavstånd från 1:a tee!