Matsal herrgårdsrestaurang Tofta Herrgård

Dukat bord i restaurangen Tofta Herrgård

Tofta Herrgård från ovan

Vandring i Tofta naturreservat

Receptionen i herrgården på Tofta Herrgård

Lyx på hotellrummet

Kock i herrgårdsköket på Tofta Herrgård

Hotellrum i Smedjan på Tofta Herrgård

Tofta Naturreservat

Toftahalvon, Myggstaviken, höst

Hotellrum Tofta herrgård

Boendepaket på Tofta Herrgård

Romantisk weekend för dig och din kära? Myshelg med vännerna? Golfresa med gänget? Fira en födelsedag med weekend för familjen - barn och barnbarn?

Tofta Herrgård ligger naturskönt beläget på Västkusten – nära havet mellan Marstrand och Kungälv, med den unika skärgården i Bohuslän runt knuten. Med endast en kort resa från storstaden Göteborg är vår herrgård det perfekta valet för dig som söker en paus från vardagen. Vi erbjuder olika weekend och boendepaket året om. Njut av god mat från vårt kök och vacker natur i en lugn och trivsam herrgårdsmiljö. Varmt välkommen hit till Toftahalvön och Tofta Herrgård - vi skall göra vårt yttersta för att skämma bort er! 

Vill du aktivera dig erbjuder vi golfpaket i samarbete med Lycke golfbana som ligger här på Tofta, och ridpaket med turridning på Stall Toftas fina islandshästar. Passa även på att vandra i Tofta naturreservat eller varför inte låna en cykel och utforska Toftahalvön? Vi hjälper dig med tips på promenad- eller cykelstigar. Vi har olika utomhusspel till utlån för våra gäster (boule, kubb m.m.). KLICKA HÄR för mer info om aktiviteter på Tofta.

Aktuell info - med anledning Coronaviruset hittar du här >>

Under finner du våra olika paketerbjudande som vi har under året.

Nyhetsbrevet


You are now subscribed