Matsal herrgårdsrestaurang Tofta Herrgård

Dukat bord i restaurangen Tofta Herrgård

Tofta Herrgård från ovan

Vandring i Tofta naturreservat

Receptionen i herrgården på Tofta Herrgård

Lyx på hotellrummet

Kock i herrgårdsköket på Tofta Herrgård

Hotellrum i Smedjan på Tofta Herrgård

Tofta Naturreservat

Flygfoto

Hotellrum Tofta herrgård

Weekend och boendepaket på Tofta Herrgård

Romantisk weekend för dig och din kära? Myshelg med vännerna? Golfresa med gänget? Fira en födelsedag med weekend för familjen - barn och barnbarn?

Tofta Herrgård ligger naturskönt beläget på Västkusten – nära havet mellan Marstrand och Kungälv, med den unika skärgården i Bohuslän runt knuten. Med endast en kort resa från storstaden Göteborg är vår herrgård det perfekta valet för dig som söker en paus från vardagen. Vi erbjuder olika weekend och boendepaket året om. Njut av god mat från vårt kök och vacker natur i en lugn och trivsam herrgårdsmiljö. Varmt välkommen hit till Toftahalvön och Tofta Herrgård - vi skall göra vårt yttersta för att skämma bort er! 

Vill du aktivera dig erbjuder vi golfpaket i samarbete med Lycke golfbana som ligger här på Tofta, och ridpaket med turridning på Stall Toftas fina islandshästar. Passa även på att vandra i Tofta naturreservat eller varför inte låna en cykel och utforska Toftahalvön? Vi hjälper dig med tips på promenad- eller cykelstigar. Vi har olika utomhusspel till utlån för våra gäster (boule, kubb m.m.).

Vi har öppet året om för konferenser. Under helgerna samt onsdag-söndag under sommaren erbjuder vi olika boendepaket och då är även restaurangen i herrgården öppen för middagsbokningar. Herrgården är familjeägd och k-minnesmärkt – vi brinner för att bevara den unika känslan här och för att våra gäster ska känna sig hemma hos oss.

Under finner du våra olika paketerbjudande som vi har under året.  I vänstra fältet kan du filtrera om du bara vill se paket inom en speciell kategori.

KLICKA HÄR för mer info om aktiviteter på Tofta.

Nyhetsbrevet


You are now subscribed