VÄLKOMMEN TILL TOFTA HERRGÅRD!

Tofta Herrgård

GOD MAT I UNIK MILJÖ

Dukat bord i restaurangen Tofta Herrgård på Västkusten

NÄRA HAVET MELLAN GÖTEBORG OCH MARSTRAND

Vandringsstig i Tofta naturreservat

IDYLLISK OCH GENUIN BOHUSLÄNSK HERRGÅRD

Den vackra matsalen på Tofta Herrgård

Weekendpaket och konferens på Tofta Herrgård nära Göteborg

Endast en halvtimme från stressen i storstaden finner du denna oas av lugn och stillhet. Tofta Herrgård, som ligger nära havet mellan Marstrand och Kungälv har anor från 1500-talet, men är ännu idag centrum i en högst levande kulturbygd. Hos oss kan du slappna av och njuta av harmonin mitt i det vackra kulturlandskapet. Gården är familjeägd och kulturminnesmärkt. Vi har öppet året om för konferenser. Under helgerna erbjuder vi olika boendepaket och då är även restaurangen i herrgården öppen för middagsbokningar.

Ditt möte och konferens får en extra dimension här på Tofta genom de vackra omgivningarna. Vi är kända för vår flexibla och personliga service. Ge dig hän och unna dig en weekend på herrgården. Njut av riktig god mat och vacker natur i en lugn och trivsam herrgårdsmiljö - en av Bohusläns riktiga pärlor, med närhet till Västkustens unika naturmiljö. Boka in din vistelse på Tofta Herrgård redan idag. Välkommen!

Våra paket

Golfpaket - Tofta Herrgård/Lycke

Golfpaket - Tofta Herrgård/Lycke

ORD. PRIS: fr 1690:- sek p.p. Vårt lyxiga golfpaket där ett glas bubbel och en trerätters middag ingår. I samarbete med Lycke golfbana, som varsamt omkransar herrgården, erbjuder vi ett golfpaket till dig som uppskattar det lilla extra i livet.

 • Greenfee Lycke golfbana
 • Glas mousserande innan middag
 • Trerätters herrgårdsmeny
Läs mer
Vandringspaket på Tofta Herrgård

Vandringspaket på Tofta Herrgård

ORD. PRIS FR. 1345:- sek p.p. Kombinera herrgårdsliv med vacker natur i Bohuslän. Tofta Herrgård gränsar till Tofta naturreservat med vandringsstigar vid hav, genom skog och över ängar. Njut av Västkusten och vandring kombinerat med god mat i unik miljö.

 • Picknick/vandringsfika i ryggsäck
 • Trerätters herrgårdsmeny
 • Frukostbuffé
Läs mer
Ridpaket gourmet

Ridpaket gourmet

ORD. PRIS: 1990:- sek p.p. Vi erbjuder här ett ridpaket för dig som gillar islandshästar, natur samt en gnutta lyx! Upplev Toftahalvöns vackra natur från hästryggen, och kombinera med riktigt god mat & dryck!

 • Turridning på islandshäst
 • Eftermiddagskaffe
 • Trerätters herrgårdsmeny
Läs mer
Herrgårdspaket

Herrgårdspaket

ORD. PRIS 1590:- sek p.p. Här är paketet för dig som vill unna dig en paus från vardagen, och som uppskattar det där lilla extra. Njut av Toftas vackra natur och riktigt god mat & dryck!

 • Eftermiddagskaffe
 • Glas mousserande innan middag
 • Trerätters herrgårdsmeny
Läs mer
Helgstart på Tofta

Helgstart på Tofta

ORD. PRIS: 1290:- sek p.p. Kickstarta helgen med en vistelse på Tofta Herrgård! Paketet erbjuds FREDAG - LÖRDAG under vår & höst. Ibland krävs det ingen lång resa för att komma bort.

 • Trerätters herrgårdsmeny
 • Frukostbuffé
Läs mer
Herrgårdspaket sommar

Herrgårdspaket sommar

ORD. PRIS: 1545:- sek p.p. Vårt lite lyxigare sommarpaket - där ett glas bubbel och en trerätters middag ingår. Njut av Toftas vackra natur och riktigt god mat & dryck!

 • Eftermiddagskaffe
 • Glas mousserande innan middag
 • Trerätters herrgårdsmeny
Läs mer
Hela helgen

Hela helgen

ORD. PRIS: 2590:- sek p.p. Stanna hela helgen på herrgården! Paketet erbjuds FREDAG - SÖNDAG under vår & höst. Vi vill göra vårt yttersta för att skämma bort dig!

 • Trerätters herrgårdsmeny
 • Eftermiddagskaffe lördag
 • Glas mousserande innan middag lördag
Läs mer
Sommargolfpaketet på Tofta

Sommargolfpaketet på Tofta

ORD. PRIS: 1645:- sek p.p. Under årets somrigaste veckor erbjuder vi ett lite enklare golfpaket i samarbete med Lycke golfbana. Golf, 2r. middag, boende & frukost ingår.

 • Greenfee Lycke golfbana
 • Tvårätters herrgårdsmeny (varmrätt & dessert)
 • Frukostbuffé
Läs mer
Sommarpaket på Tofta

Sommarpaket på Tofta

ORD. PRIS: 1345:- sek p.p. Under årets somrigaste veckor kan vi erbjuda vårt sommarpaket här på herrgården! Njut av Toftahalvöns underbara sommar.

 • Tvårätters herrgårdsmeny (varmrätt & dessert)
 • Eftermiddagskaffe
 • Frukostbuffé
Läs mer
Julbordspaket på Tofta Herrgård

Julbordspaket på Tofta Herrgård

ORD. PRIS: fr 1390:- sek p.p. Vi önskar dig varmt välkommen till god gammaldags julstämning á la Tofta Herrgård. Julbordspaketet inkluderar julbord med glögg & kaffe, boende och frukost.

 • Julbord med välkomstglögg
 • Frukostbuffé
Läs mer

Instagram

Vårblommorna blommar i gräsmattan nu 💚💛 ..terapi 😊🧡 Vi behöver fler gäster att ta hand om efter alla avbokningar! ☀️Är du frisk och vill unna dig en paus ute på landet har vi en kampanj med riktigt bra priser lördag-söndag från nu och ut april månad. ☀️ Tips: Välj vårt Vandringspaket så får du med eftermiddagskaffet som picknick ut i Tofta naturreservat.
☀️Mer info på vår hemsida eller bit.ly/tofta20
.
.
.
#toftaherrgård #södrabohuslän #bohuslän #kungälv #västsverige #savethehotelsVi kämpar på härute, och som alla andra i branschen håller vi tummarna för att situationen normaliseras någorlunda inom inte allt för lång tid.

Information med anledning av Coronaviruset: Här på Tofta Herrgård följer vi utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet. 
Vi har öppet som vanligt och är bokningsbara dygnet runt online, och via telefon/mejl måndag-fredag. Restaurangen har öppet som vanligt nu under vintern lördagar och boendepaket kan bokas lördag – söndag. 
Under de senaste dagarna har majoriteten av inbokade konferenser och möten de närmaste månaderna avbokats eller flyttats till framtiden. Så har ditt företag behov för avskilt möte i lantlig miljö finns gott om ledig kapacitet just nu. 
Ta hand om varandra! 🧡

Varma hälsningar 
Karen och Petter Karlander med personalVälkommen in 💚 Nu har vi äntligen fått upp de vackra konsolerna till ingångspartiet i herrgården igen efter renovering. Visst blev det fint? .
.
#toftaherrgård #södrabohuslän #bohuslän #västsverige #herrgård #dörrenSugen på en helg med yoga, meditation, avslappning, mys och god mat i vackra miljöer? ✨Varsågoda: 6-8 mars har vi Herrgårdsretreat i samarbete med @toftaretreat här på gården 💖🧘🏽‍♀️🧘‍♂️
👉FORTFARANDE PLATSER KVAR! Läs mer via länk i bio eller på www.toftaherrgard.seToftahalvön från ovan ☁️🌤☁️
📷 @sodrabohuslan .
.
.
#toftaherrgård #toftahalvön #toftanaturreservat #södrabohuslän #bohuslän #westsweden💛 Det är något med herrgårdens atmosfär som inspirerar till nya tankar. .⁠
.⁠
.⁠
⁠
#toftaherrgård #konferens #konferensfika #herrgård #södrabohuslän #bohuslän #mötenibohuslän #vårbästatidärnu💛 Vi älskar att fika!! Denna svenska tradition är värd att ära. Här på Tofta serverar vi konferensfikat tillsammans med ett lite nyttigare alternativ. Det kan vara uppskuren frukt, en nymixad smoothie eller färskpressad fruktjuice. 😍 Och psst! det är helt okej att ta både och..⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
#toftaherrgård #konferens #konferensfika #swedishfika #herrgård #södrabohuslän #bohuslän #mötenibohuslän #vårbästatidärnu

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Nyhetsbrevet


You are now subscribed