VÄLKOMMEN TILL TOFTA HERRGÅRD!

Tofta Herrgård huvudbyggnad, natt

GOD MAT I UNIK MILJÖ

Dukat kuvert i restaurang

NÄRA HAVET MELLAN GÖTEBORG OCH MARSTRAND

Vandringsstig i Tofta naturreservat

IDYLLISK OCH GENUIN BOHUSLÄNSK HERRGÅRD

Den vackra matsalen på Tofta Herrgård

Weekendpaket och konferens på Tofta Herrgård nära Göteborg

Aktuella öppettider: Bokning & gruppbokningar öppet från 11 januari. Restaurangen & boendepaket kan bokas från och med helgen 23-24 januari.

INFORMATION OM HUR VI JOBBAR FÖR ATT REDUCERA SMITTRISK FÖR CORONAVIRUS HÄR >>

Endast en halvtimme från stressen i storstaden finner du denna oas av lugn och stillhet. Tofta Herrgård, som ligger nära havet mellan Marstrand och Kungälv har anor från 1500-talet, men är ännu idag centrum i en högst levande kulturbygd. Hos oss kan du slappna av och njuta av harmonin mitt i det vackra kulturlandskapet. Gården är familjeägd och kulturminnesmärkt. Vi har öppet året om för konferenser. Under helgerna erbjuder vi olika boendepaket och då är även restaurangen i herrgården öppen för middagsbokningar.

Ditt möte och konferens får en extra dimension här på Tofta genom de vackra omgivningarna. Vi är kända för vår flexibla och personliga service. Ge dig hän och unna dig en weekend på herrgården. Njut av riktig god mat och vacker natur i en lugn och trivsam herrgårdsmiljö - en av Bohusläns riktiga pärlor, med närhet till Västkustens unika naturmiljö. Boka in din vistelse på Tofta Herrgård redan idag. Välkommen!

Våra paket

Herrgårdspaket

Herrgårdspaket

Pris från: 1590:- kr per gäst per natt

Här är paketet för dig som vill unna dig en paus från vardagen, och som uppskattar det där lilla extra. Njut av Toftas vackra natur och riktigt god mat & dryck!

 • Eftermiddagskaffe
 • Glas mousserande innan middag
 • Trerätters meny
Läs mer
Vandringspaket på Tofta Herrgård

Vandringspaket på Tofta Herrgård

Pris från: 1345:- kr per gäst per natt

Kombinera herrgårdsliv med vacker natur i Bohuslän. Tofta Herrgård gränsar till Tofta naturreservat med vandringsstigar vid hav, genom skog och över ängar. Njut av Västkusten och vandring kombinerat med god mat i unik miljö.

 • Trerätters meny
 • Frukost i herrgården
 • Picknick/vandringsfika i ryggsäck
Läs mer
Golfpaket - Tofta Herrgård/Lycke

Golfpaket - Tofta Herrgård/Lycke

Pris från: 1690:- kr per gäst per natt

Vårt lyxiga golfpaket där ett glas bubbel och en trerätters middag ingår. I samarbete med Lycke golfbana, som varsamt omkransar herrgården, erbjuder vi ett golfpaket till dig som uppskattar det lilla extra i livet.

 • Greenfee Lycke golfbana
 • Glas mousserande innan middag
 • Trerätters meny
Läs mer
Helgstart på Tofta

Helgstart på Tofta

Pris från: 1290:- kr per gäst per natt

Kickstarta helgen med en vistelse på Tofta Herrgård! Paketet erbjuds FREDAG - LÖRDAG under vår & höst. Ibland krävs det ingen lång resa för att komma bort.

 • Trerätters meny
 • Frukost i herrgården
Läs mer
Hela helgen

Hela helgen

Pris från: 2590:- per vistelse

Stanna hela helgen på herrgården! Paketet erbjuds FREDAG - SÖNDAG under vår & höst. Vi vill göra vårt yttersta för att skämma bort dig!

 • Trerätters meny
 • Frukost i herrgården
 • Eftermiddagskaffe lördag
Läs mer
Herrgårdspaket sommar

Herrgårdspaket sommar

Pris från: 1545:- kr per gäst per natt

Vårt lite lyxigare sommarpaket - där ett glas bubbel och en trerätters middag ingår. Njut av Toftas vackra natur och riktigt god mat & dryck!

 • Eftermiddagskaffe
 • Glas mousserande innan middag
 • Trerätters meny
Läs mer
Sommarpaket på Tofta

Sommarpaket på Tofta

Pris från: 1345:- kr per gäst per natt

Under årets somrigaste veckor kan vi erbjuda vårt sommarpaket här på herrgården! Njut av Toftahalvöns underbara sommar.

 • Eftermiddagskaffe
 • Tvårätters meny (förrätt & huvudrätt)
 • Frukost i herrgården
Läs mer
Sommargolfpaketet på Tofta

Sommargolfpaketet på Tofta

Pris från: 1645:- kr per gäst per natt

Under årets somrigaste veckor erbjuder vi ett lite enklare golfpaket i samarbete med Lycke golfbana. Golf, 2r. middag, boende & frukost ingår.

 • Greenfee Lycke golfbana
 • Tvårätters meny (förrätt & huvudrätt)
 • Frukost i herrgården
Läs mer
Ridpaket gourmet

Ridpaket gourmet

Pris från: 1990:- kr per gäst per natt

Vi erbjuder här ett ridpaket för dig som gillar islandshästar, natur samt en gnutta lyx! Upplev Toftahalvöns vackra natur från hästryggen, och kombinera med riktigt god mat & dryck!

 • Turridning på islandshäst
 • Eftermiddagskaffe
 • Trerätters meny
Läs mer

Instagram

💥Då förlängdes regeringens restriktioner om att restauranger inte får servera alkohol efter kl.20:00 fram till den 24 januari. Vi har därför justerat middagstiden i restaurangen till kl.17:30 lördagen den 23 januari, så våra gäster hinner att njuta av sin middag i lugn och ro (lör. 16 jan. har vi beslutat att hålla stängt).

Vill du boka Herrgårdspaket eller Vandringspaket från 23/1- så kan du checka in tidigare. Även eftermiddagskaffet serveras tidigare. Läs mer på: toftaherrgard.se/information-med-anledning-coronavirus☀️Skön förmiddagssol på Tofta idag ☀️ Vi är tillbaka på kontoret nu, men håller stängt i helgen pga läget. Från lördag 23/1 kan du boka paket & restaurang som vanligt. 🥳 och TA-DA: samma helg planerar vi premiär för vår take-away fredagskasse! Mer info kommer. 

#toftaherrgård #nyttårnyamöjligheter #södrabohuslän #västsverigeMed de bilderna ni gillade mest detta år 2020 önskar vi här från Tofta Herrgård alla ett riktigt Gott Nytt År! ⭐️ Vi hoppas att ni håller er friska, och vi hoppas på bättre tider så vi kan ses igen 2021 under mer normala omständigheter ❤️Vi önskar alla våra gäster en riktig God Jul och ett Gott Nytt År! ⭐️ Tusen tack alla ni som har stöttat oss detta omtumlande år. Nu stänger vi över jul och nyår. Ses 2021! ♥️UTE I SISTA MINUTEN? ♥️ Vi har gjort det enkelt för dig. Gå in på bit.ly/julklapp-tofta och köp vårt presentkort med julmotiv. Valfritt belopp - giltigt ut 2022. Du får det direkt som pdf till din epost och kan skriva ut hemma. 

#toftaherrgård #presentkort #julklappstips #julklappisistaminutenMat i luckan var det här! 👨‍🍳 Idag serverar vi årets sista gäster på vårt sittande julbord. 

#toftaherrgård #julbord2020 #lokalmeny #södrabohuslän #västsverige🕯Snart tänder vi ljusen för sista lördagskvällen med sittande julbord detta året. Inte väldigt många gäster, men desto kärare de som kommer ♥️ Nu återstår sittningar till lunch och kväll söndag, måndag och tisdag - sedan är det take-away utlämning den 23 innan vi stänger över jul och nyår.UPPDATERING 18/12 kl 17: TYVÄRR SÅ HAR VI INTE MÖJLIGHET ATT TA EMOT FLER NYA BESTÄLLNINGAR PÅ VÅR TAKE-AWAY
Vi är så glada och tacksamma för alla som har beställt vår julbordskasse detta konstiga år. Nu har vi nått max kapacitet på vad vi kan hantera resterande dagar fram till jul, så det går tyvärr inte att göra nya beställningar. Tusen tack för ert stöd och varma önskar om en riktig God Jul! ♥️

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Nyhetsbrevet


You are now subscribed