VÄLKOMMEN TILL TOFTA HERRGÅRD!

Tofta Herrgård

GOD MAT I UNIK MILJÖ

Dukat bord i restaurangen Tofta Herrgård på Västkusten

NÄRA HAVET MELLAN GÖTEBORG OCH MARSTRAND

Vandringsstig i Tofta naturreservat

IDYLLISK OCH GENUIN BOHUSLÄNSK HERRGÅRD

Den vackra matsalen på Tofta Herrgård

Weekendpaket och konferens på Tofta Herrgård nära Göteborg

Endast en halvtimme från stressen i storstaden finner du denna oas av lugn och stillhet. Tofta Herrgård, som ligger nära havet mellan Marstrand och Kungälv har anor från 1500-talet, men är ännu idag centrum i en högst levande kulturbygd. Hos oss kan du slappna av och njuta av harmonin mitt i det vackra kulturlandskapet. Gården är familjeägd och kulturminnesmärkt. Vi har öppet året om för konferenser. Under helgerna erbjuder vi olika boendepaket och då är även restaurangen i herrgården öppen för middagsbokningar.

Ditt möte och konferens får en extra dimension här på Tofta genom de vackra omgivningarna. Vi är kända för vår flexibla och personliga service. Ge dig hän och unna dig en weekend på herrgården. Njut av riktig god mat och vacker natur i en lugn och trivsam herrgårdsmiljö - en av Bohusläns riktiga pärlor, med närhet till Västkustens unika naturmiljö. Boka in din vistelse på Tofta Herrgård redan idag. Välkommen!

Våra paket

Herrgårdspaket

Herrgårdspaket

ORD. PRIS 1590:- sek p.p. Här är paketet för dig som vill unna dig en paus från vardagen, och som uppskattar det där lilla extra. Njut av Toftas vackra natur och riktigt god mat & dryck!

 • Frukostbuffé
 • Eftermiddagskaffe
 • Trerätters herrgårdsmeny
Läs mer
Helgstart på Tofta

Helgstart på Tofta

ORD. PRIS: 1290:- sek p.p. Kickstarta helgen med en vistelse på Tofta Herrgård! Paketet erbjuds FREDAG - LÖRDAG under vår & höst. Ibland krävs det ingen lång resa för att komma bort.

 • Frukostbuffé
 • Trerätters herrgårdsmeny
 • Glas mousserande innan middag
Läs mer
Golfpaket - Tofta Herrgård/Lycke

Golfpaket - Tofta Herrgård/Lycke

ORD. PRIS: fr 1690:- sek p.p. Vårt lyxiga golfpaket där ett glas bubbel och en trerätters middag ingår. I samarbete med Lycke golfbana, som varsamt omkransar herrgården, erbjuder vi ett golfpaket till dig som uppskattar det lilla extra i livet.

 • Frukostbuffé
 • Trerätters herrgårdsmeny
 • Glas mousserande innan middag
Läs mer
Hela helgen

Hela helgen

ORD. PRIS: 2590:- sek p.p. Stanna hela helgen på herrgården! Paketet erbjuds FREDAG - SÖNDAG under vår & höst. Vi vill göra vårt yttersta för att skämma bort dig!

 • Frukostbuffé
 • Eftermiddagskaffe
 • Trerätters herrgårdsmeny
Läs mer
Vandringspaket på Tofta Herrgård

Vandringspaket på Tofta Herrgård

ORD. PRIS FR. 1345:- sek p.p. Kombinera herrgårdsliv med vacker natur i Bohuslän. Tofta Herrgård gränsar till Tofta naturreservat med vandringsstigar vid hav, genom skog och över ängar. Njut av Västkusten och vandring kombinerat med god mat i unik miljö.

 • Frukostbuffé
 • Trerätters herrgårdsmeny
 • Glas mousserande innan middag
Läs mer
Julbordspaket på Tofta Herrgård

Julbordspaket på Tofta Herrgård

Njut av det goda julbordet, sitt kvar ett tag, och stanna sedan över natten här hos oss på herrgården! Julbordspaketet inkluderar julbord med glögg & kaffe, boende och frukost.

 • Frukostbuffé
 • Julbord med välkomstglögg
Läs mer
Ridpaket gourmet

Ridpaket gourmet

ORD. PRIS: 1990:- sek p.p. Vi erbjuder här ett ridpaket för dig som gillar islandshästar, natur samt en gnutta lyx! Upplev Toftahalvöns vackra natur från hästryggen, och kombinera med riktigt god mat & dryck!

 • Frukostbuffé
 • Eftermiddagskaffe
 • Trerätters herrgårdsmeny
Läs mer

Instagram

Sensommarmorgon på Tofta Herrgård ☀️ - vilken dag det kommer bli här på Västkusten!
.
.
#toftaherrgård #sensommar #morgonsolen #herrgård #konferens #västsverige #södrabohuslän #kungälvExtrapersonal Tofta Herrgård i höst! Vi söker: 1-2 servitriser/ servitörer och 1 frukostvärdinna. Jobba från 1-2 pass i månaden - eller mer om det funkar för dig. 
Går du på gymnasiet eller pluggar på universitet/ högskola och vill tjäna extra pengar på helger/lov/kvällar, och dessutom gillar att ha kul på jobbet med trevliga kollegor😃 Då tycker jag att du skall söka dig till oss 👍 
Det är en fördel med någon erfarenhet från kafé/ restaurang - men inget krav då upplärning sker här. Gott humör och noggrannhet är viktiga egenskaper för att göra ett bra jobb hos oss. 
Tillträde snarast. 👉Kontakta Petter Karlander på 0702-508535 eller petter.karlander@toftaherrgard.se
.
.
.
#toftaherrgård #ledigajobb #ungdomsjobb #kungälv #södrabohuslänAfternoon Tea - framdukat i Jaktrummet på övervåningen i Herrgården. Ingår i de flesta av våra boendepaket. 👏 Älskar våra teer från Dear Tea Society 💗(Psst- vi har några av dem till salu i receptionen ☺️)
.
.
.
#toftaherrgård #afternoontea #dearteasociety #eftermiddagskaffe #herrgårdsmiljöNu kör vi näst sista sommarveckan här i herrgårdsrestaurangen och hotellet. ☀️ Har du inte sett årets sommarteater Vilse med @teatertofta ännu har du 8 tillfällen kvar! .
.
.
#toftaherrgård #teatertofta #vilse #sommarteater #södrabohuslän #kungälv #västsverigeLjuva sommarkvällar i herrgårdsrestaurangen just nu ☀️ Onsdag - lördag har vi öppet. .
.
#toftaherrgård #herrgård #sommarrestaurang #södrabohuslän #bohuslän #västsverigeSommartider på Tofta 🌸☀️
.
.
.
#toftaherrgård #herrgårdar #sommarpaket #södrabohuslän #västsverige #kungälvHjelms bryggor ligger en lagom promenad från herrgården. Badstege och klippor med utsikt mot horisonten ☀️💦 - ett av våra favoritställen!
.
.
.
#toftaherrgård #hjelmsbryggor #södrabohuslän #västsverige #saltabadI Magasinet händer mycket i helgen! 🌸 Lördag kväll är det dags för URPREMIÄR av årets sommarteater Vilse med @teatertofta 🙌 🎭 🌸 @toftaherrgardmagasinet har öppet kaféet lördag och söndag kl. 11-16☕️🧁 och anordnar även musikafton med @_coveru_ sön. kl 15-17. 🌸 Varmt välkommen till Tofta Herrgård!

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Nyhetsbrevet


You are now subscribed