Upplev julstämningen i och runt vårt gamla sädesmagasin! En trevlig utflykt för hela familjen. Njut av en mysig fika i caféet, inspireras av alla utställare, kanske köper du några julklappar, eller lite julgotter? För barnen finns ponnyridning, möjlighet att hälsa på Tofta-korna och fåren i ladugården och - nytt för i år - "Barnens jultält". Ett samarbete med Kärna scoutkår, riktigt härlig julstämning utlovas!

Välkommen!

Julmarknad 3 helger i advent

ÖPPETTIDER 2019:
Lör 30 november och sön 1 december kl. 11:00 - 17:00
Lör 7 och sön 8 december kl. 11:00 - 17:00
Lör 14 och sön 15 december kl. 11:00 - 17:00
 
GRATIS INTRÄDE. GRATIS PARKERING.
 
Vi har många utställare med fokus på närproducerad mat och vackert hantverk som keramik, textilier; trasmattor, löpare och handgjorda tomtar i flera olika utföranden. Dessutom finner du fårskinn, julkransar och blommor, träslöjd, klassiskt halmslöjd och mycket, mycket mera.
 
För den matroade, som vill komplettera julbordet med något extra finns ost, senap, marsipan, olika marmelader, honung, godis, kanderade mandlar och nötter, viltprodukter, rökt nötkött och lammkorv, tunnbröd och andra godsaker.

Grillen i Utemagasinet serverar goda hjortburgare och -korvar.

Julcafé i Magasinet

Inne i gårdens sädesmagasin hittar du vårt julcafé. Här serverar vi varma drycker, smörgåsar och ett dignande utbud av hembakat fika. Och vill man något matigare - missa inte gulaschsoppan med kött från gårdens egen KRAV-uppfödning.

Grupper:

Är ni ett större sällskap går det att förboka fika i julcafét innan julmarknaden öppnar. (kontakt: +46 (0)761 – 27 27 28 / [email protected])

Varmt välkommen till advent på Tofta Herrgård!


Kontaktinfo julmarknad/ Tofta Herrgård Magasinet:

Vill du ställa ut på Julmarknaden eller har du frågor om något?

Telefon +46 (0)761 – 27 27 28
E-post [email protected]

Aktuell information hittar du på www.toftaherrgardmagasinet.com


Julbord i herrgårdens huvudbyggnad:

lunch och kväll vardagar och helger i perioden 29 november - 22 december

LÄS MER HÄR