Aktuell info 2020-10-19: JULMARKNADEN 2020 STÄLLS TYVÄRR IN P.G.A. SITUATIONEN MED COVID 19.

Läs mer på www.toftaherrgardmagasinet.com.


Upplev julstämningen i och runt vårt gamla sädesmagasin!
Varje år sedan över 30 år har det första, andra och tredje advent varit julmarknad här på Tofta Herrgård. En trevlig utflykt för hela familjen. Njut av en mysig fika i kaféet, inspireras av alla utställare, kanske köper du några julklappar, eller lite julgotter? För barnen finns fullt av aktiviteter - från julpyssel till ponnyridning. Välkommen!

Julmarknad 3 helger i advent

GRATIS INTRÄDE

Upplev julstämningen i och kring Magasinet och vagnslidret på Tofta herrgård!  Ett 40-tal utställare finns på plats med alltifrån klassiskt hantverk som tovade tomtar, slöjd, stickat och fårskinn till marsipan, julgodis, ost och viltkött.

Julkafé i Magasinet

Kaféet är fullt med hembakat fika, soppa och smörgåsar. Missa inte vår gulasch-soppa med kött från gårdens egen ekologiska uppfödning eller vörtsmörgåsar med bröd från Åsas surdegsbageri.  I utegrillen serveras hjort-hamburgare och korv från Ulvereds hjorthägn.

För barnen

För barnen finns fullt av aktiviteter; öppen ladugård, ponnyridning, fiskdamm och julpyssel med Kärna scoutkår. Vi har även olika musikuppträdanden som julsånger till första advent och ridande lucia-tåg med ungdomar från Stall Tofta.

Aktuell information hittar du på www.toftaherrgardmagasinet.com

Varmt välkommen till advent på Tofta Herrgård!


Grupper:

Är ni en grupp eller bussresa? Förboka gärna fika i Magasinets kafé innan julmarknaden öppnar, och vid intresse berättar vi gårdens historia och lite anekdoter om vilka som bott och levt på Tofta genom tiderna.

Kontakta Linda Karlander Boström för mer info information: +46 (0)761 – 27 27 28 / [email protected]


Kontaktinfo julmarknad/ Tofta Herrgård Magasinet:

Vill du ställa ut på Julmarknaden eller har du frågor om något?

Telefon +46 (0)761 – 27 27 28
E-post [email protected]

Hemsida: www.toftaherrgardmagasinet.com


Julbord i herrgårdens huvudbyggnad:

lunch och kväll vardagar och helger i perioden 27 november - 22 december

LÄS MER HÄR