Upplev julstämningen i och runt vårt gamla sädesmagasin! En trevlig utflykt för hela familjen. Njut av en mysig fika i kaféet, inspireras av alla utställare, kanske köper du några julklappar, eller lite julgotter? För barnen finns fullt av aktiviteter - från julpyssel till ponnyridning. Välkommen!

Julmarknad 3 helger i advent

ÖPPETTIDER 2020:

  • Lör 28 och sön 29 november kl. 11:00 - 17:00
  • Lör 5 och sön 6 december kl. 11:00 - 17:00
  • Lör 12 och sön 13 december kl. 11:00 - 17:00

 
GRATIS INTRÄDE

Upplev julstämningen i och kring Magasinet och vagnslidret på Tofta herrgård!  Ett 40-tal utställare finns på plats med alltifrån klassiskt hantverk som tovade tomtar, slöjd, stickat och fårskinn till marsipan, julgodis, ost och viltkött.

Julkafé i Magasinet

Kaféet är fullt med hembakat fika, soppa och smörgåsar. Missa inte vår gulasch-soppa med kött från gårdens egen ekologiska uppfödning eller vörtsmörgåsar med bröd från Åsas surdegsbageri.  I utegrillen serveras hjort-hamburgare och korv från Ulvereds hjorthägn.

För barnen

För barnen finns fullt av aktiviteter; öppen ladugård, ponnyridning, fiskdamm och julpyssel med Kärna scoutkår. Vi har även olika musikuppträdanden som julsånger till första advent och ridande lucia-tåg med ungdomar från Stall Tofta.

Aktuell information hittar du på www.toftaherrgardmagasinet.com

Varmt välkommen till advent på Tofta Herrgård!


Grupper:

Är ni en grupp eller bussresa? Förboka gärna fika i Magasinets kafé innan julmarknaden öppnar, och vid intresse berättar vi gårdens historia och lite anekdoter om vilka som bott och levt på Tofta genom tiderna.

Kontakta Linda Karlander Boström för mer info information: +46 (0)761 – 27 27 28 / [email protected]


Kontaktinfo julmarknad/ Tofta Herrgård Magasinet:

Vill du ställa ut på Julmarknaden eller har du frågor om något?

Telefon +46 (0)761 – 27 27 28
E-post [email protected]

Hemsida: www.toftaherrgardmagasinet.com


Julbord i herrgårdens huvudbyggnad:

lunch och kväll vardagar och helger i perioden 27 november - 22 december

LÄS MER HÄR