Våra gäster säger att omgivningen både inne i herrgården och naturen runtom ger inspiration till nya tankar. Vår herrgård ligger lite mer än en halvtimma med bil från både Göteborg och Stenungsund, mellan Marstrand och Kungälv. Mycket naturskönt, nära havet med den unika skärgården i Bohuslän runt knuten. Vi erbjuder paketlösningar för dig som vill lägga din konferens eller möte till en lugn och exklusiv herrgårdsmiljö. Välkomna!

Inspirerande möten i unik miljö

Hos oss får du lugn att samla tankarna i en omgivning som inspirerar. Herrgården är familjeägd och k-minnesmärkt – vi brinner för att bevara den unika känslan här och för att våra gäster ska känna sig hemma hos oss. Även i konferensrummet känner du att du är på Tofta herrgård. De gamla, vackra kakelugnarna står kvar och väggarna har klassiska tapeter och gamla kartor från herrgårdens historia på väggarna.

Våra tre mötesrum fungerar bäst för max 20 personer i U-sittning. Upp till 25 personer ryms i biosittning. Vi har flera mindre salonger som vi använder som grupprum. 18 hotellrum med 36 ordinarie bäddar finns i våra två hotellannex som ligger 150 meters promenad från herrgårdens huvudbyggnad.

När du har konferens på Tofta Herrgård har din grupp egen matsal både till lunch och middag. Förmiddags- och eftermiddagskaffet serverar vi speciellt till din grupp i egen lokal.

Önskar du är det möjligt att reservera herrgården endast för ditt sällskap.

Service i toppklass

Vi är kända för vår flexibla och personliga service. Lägg till den unika atmosfären, samt vårt goda kök - och förutsättningarna för din konferens på Västkusten kan inte bli så mycket bättre.

Lokalproducerad mat i säsong

Vi lägger mycket tid på maten och våra gäster prisar vårt kök. Kockarna komponerar menyerna baserad på säsongens allra bästa råvaror. När naturen tillåter plockar vi gärna råvaror själva, som nässlor och frukt från herrgårdsträdgården. I kockarnas eget köksland odlas bland annat kål, sallat och örter. Som en del av vårt hållbarhetsarbete har vi under årens gång utvecklat relationer med småskaliga producenter i närområdet. Detta ger oss tillgång till fantastiska lokala råvaror.

Naturreservat

Gården gränsar till Tofta naturreservat med vandringsstigar vid hav, genom skog och över ängar. En uppskattad aktivitet för våra konferensgäster är att lägga ett arbetspass som ”Walk & talk” och få med en ryggsäck med fika ut i naturen.

Ny stor bastu & badtunnor 

Äntligen är bastun klar till användning! Nu kan vi erbjuda våra hotellgäster bad i sköna badtunnor och bastubad i vår nya rymliga bastu designat av Karin Wingårdh. Du hittar dem i anslutning till hotellrummen där en ny oas växer fram. Bastun är stor och luftig med plats för 15 personer. Vi har satt in ett gediget fönster som vetter ut mot bergsväggen på baksidan. Våra två stora badtunnor ute i naturen rymmer upp till 8 personer vardera.

I vår nya Lounge i anslutning till bad, bastu och hotellrummen har vi skapat ett vardagsrum med soffa, fåtöljer stor tv och bra ljudanläggning. Denna lokal kan disponeras av gruppen i samband med aktivitet eller annat.

Kontakta oss på E-POST (KLICKA HÄR) eller telefon 0303 22 58 05 så hjälper vi dig med en offert.

Vår ambition är att när du åker från Tofta herrgård, är det med lite mer fröjd inom dig än när du kom. Låt oss få skämma bort dig!

Varmt välkomna önskar Karen och Petter Karlander med personal på Tofta Herrgård


Fler konferensaktiviteter

Vill du lägga på en gruppaktivitet har vi många fler alternativ. Testa att lösa en mordgåta tillsammans, paddla havskajak i Tofta naturreservat, lär mer om vin i herrgårdens vinkällare eller varför inte starta en egen blåsorkester? Fråga oss gärna om du vill bolla lite idéer!

 Läs mer om våra konferensaktiviteter här! >>


Lite kort om kapaciteten i våra hotell- och konferensrum
Hotellrum:  
Hotellannex Smedjan - här kan vi separera sängarna vid behov 14 dubbelrum
Hotellannex Verkstan  4 dubbelrum
Antal ordinarie bäddar totalt: 36

 

Konferensrum i herrgården: Konferensrummet Fågelrummet Styrelserummet
Storlek: 35 m² 30 m² 20m²
Videokonferensutrusning: JA - -
Max antal i biosittning: 25 20 -
Max antal i skolsittning: 22 16 -
Max antal U-bord: 16 14 -
Ovalt bord/styrelse - max antal: - - 10
Max antal stolar i ring (utan bord) 20 14 -
Max antal i öar: 20 12 -

 

I konferensrummen finns LED-skärm / trådlöst Wi-Fi / whiteboard / blädderblock / skrivpapper & pennor

Vi har även 4 rum i herrgården som vi använder som grupprum. Där finns befintliga sittgrupper eller bord/stolar.