Våra gäster säger att omgivningen både inne i herrgården och i naturen runtom ger inspiration till nya tankar. Närheten till Göteborg, Kungälv  och Stenungsund gör att du inte behöver resa långt, även om du när du först är här är långt från vardagen. Välkomna!


Boka ett möte med övernattning i vår, och få herrgården alldeles själva om ni önskar!

Gäller vid bokning av konferenspaket med övernattning minst 10 personer ut juni 2021 (gäller ej fredag-söndag) - i mån av kapacitet.

Har din grupp behov av att mötas på riktigt och söker efter en coronasäker mötesplats utan en massa annat folk? Vi har få bokningar på vardagarna nu och kan därför erbjuda total avskildhet för din grupp under vår och försommar. Boka hela herrgården och hotellet exklusivt utan tillägg i priset. Bokar du konferenspaket med övernattning för minst 10 personer så har du möjlighet att reservera hela vår anläggning kostnadsfritt. 

Välkommen att höra av dig!


Aktuell info - med anledning Coronaviruset

Som alltid här på Tofta så är konferensrummen i separata byggnader. Ditt sällskap har alltid egen matsal till alla måltider. Varje konferenssällskap har sina fikapauser i eget utrymme. Flexibla avbokningsvillkor: På grund av de nuvarande omständigheterna erbjuder vi fri avbokning av upp till 2 personer fram till kl. 9:00 2 dagar före ankomst.

Vi följer vi utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet. Mer info >>


Små, säkra möten. Alltid egen matsal och exklusivitet!

Nära staden i resväg - men långt borta från vardagen. Vår herrgård och konferenshotell ligger en halvtimma med bil från Göteborg, mellan Marstrand och Kungälv. Mycket naturskönt, nära havet i Västra Götaland, med den unika skärgården i Bohuslän runt knuten. Tofta Herrgård erbjuder paketlösningar för dig som vill lägga din konferens eller möte till en lugn och trivsam herrgårdsmiljö.

Hos oss får du lugn att samla tankarna i en omgivning som inspirerar. Herrgården är familjeägd och k-minnesmärkt – vi brinner för att bevara den unika känslan här och för att våra gäster ska känna sig hemma hos oss. Vi är kända för vår flexibla och personliga service. Lägg till den unika atmosfären, samt vårt goda kök - och förutsättningarna för din konferens på Västkusten kan inte bli så mycket bättre.

När du har konferens på Tofta Herrgård har du alltid egen matsal både till lunch och middag.

Våra två konferensrum ligger i olika byggnader, så din grupp kan arbeta avskilt från andra.

  • Även i konferensrummet skall du känna att du är på Tofta herrgård; de gamla, vackra kakelugnarna står kvar och väggarna har klassiska tapeter och gamla kartor från herrgårdens historia på väggarna.
  • Våra konferensrum fungerar bäst för max 22 personer i U-sittning.
  • Upp till 35 personer ryms i biosittning.
  • Vi har flera mindre salonger som vi använder som grupprum.

Maten är en viktig del av varje konferens tycker vi! Våra gäster prisar vårt kök mycket högt. Kockarna komponerar menyerna baserad på säsongens allra bästa råvaror.

Önskar du är det möjligt att reservera herrgården endast för ditt sällskap.

Kontakta oss på E-POST (KLICKA HÄR) eller telefon 0303 22 58 05 så hjälper vi dig med en offert.

 


Konferensaktiviteter

Vill du lägga på en gruppaktivitet har vi många alternativ.  Testa att lösa en mordgåta tillsammans, lär mer om vin i herrgårdens vinkällare eller varför inte starta en egen blåsorkester? Nu erbjuder vi även ett virtuellt mordmysterium utomhus! Fråga oss om råd, eller läs mer här om våra KONFERENSAKTIVITETER>>


Lite kort om kapaciteten i våra hotell- och konferensrum
Hotellrum:  
Hotellannex Smedjan - våra dubbelrum är så stora att vi kan separera sängarna vid behov 14 dubbelrum
Hotellannex Mejeriet 2 dubbel + 2 enkel
Antal ordinarie bäddar totalt: 34

 

Konferensrum: Herrgården Västra Flygeln
Storlek: 35 m² 40 m²
Max antal i biosittning: 25 35
Max antal i skolsittning: 22 28
Max antal U-bord: 16 22
Max antal stolar i ring (utan bord) 20 25
Max antal i öar: 20 25
Antal grupprum: 4 1

 

I konferensrummen finns projektor & högtalare / trådlöst Wi-Fi / whiteboard / blädderblock / skrivpapper & pennor

FÖR VÅRA ORDINARIE PRISER PÅ STANDARD KONFERENSPAKET - KLICKA HÄR >>

Planera för en konferens i Västsverige

Har vi inte det du söker just nu vill vi tipsa om andra konferensanläggningar i vårt vackra Västsverige.
På vastsverige.com hittar du bra information och inspiration.

LÄS MER HÄR >>