Här hittar du information om våra konferensrum, grupprum och kapacitet samt lite mer om hur det är när du lägger ditt möte till Tofta Herrgård. Våra gäster säger att omgivningen både inne i herrgården och i naturen runtom skapar inspiration för att tänka nya tankar. Närheten till Göteborg, Kungälv  och Stenungsund gör att du inte behöver resa långt, även om du när du först är här är långt från vardagen. Välkomna!

 

Möten och konferenser på Tofta Herrgård

Nära staden i resväg - men långt borta från vardagen. Vår herrgård och konferenshotell ligger en halvtimma med bil från Göteborg, mellan Marstrand och Kungälv. Mycket naturskönt, nära havet i Västra Götaland, med den unika skärgården i Bohuslän runt knuten. Tofta Herrgård erbjuder paketlösningar för dig som vill lägga din konferens eller möte till en lugn och trivsam herrgårdsmiljö.

När du har konferens på Tofta Herrgård har du alltid egen matsal både till lunch och middag. Hos oss får du lugn att samla tankarna i en omgivning som inspirerar. Herrgården är familjeägd och k-minnesmärkt – vi brinner för att bevara den unika känslan här och för att våra gäster ska känna sig hemma hos oss.

Vi är kända för vår flexibla och personliga service. Lägg till den unika atmosfären, samt vårt goda kök - och förutsättningarna för din konferens på Västkusten kan inte bli så mycket bättre.

Våra två konferensrum ligger i olika byggnader, så din grupp kan arbeta ostört. Vi erbjuder även olika matsalar för varje konferensgrupp. Även i konferensrummet skall du känna att du är på Tofta herrgård. De gamla, vackra kakelugnarna står kvar och väggarna har klassiska tapeter och gamla kartor från herrgårdens historia på väggarna. Våra konferensrum fungerar bäst för max 22 personer i U-sittning. Upp till 35 personer ryms i biosittning. Vi har flera mindre salonger som vi använder som grupprum.

Maten! Våra gäster prisar vårt kök, med köksmästare David Jorehed i spetsen, mycket högt. Förvänta dig att vi övergår dina förväntningar.

Önskar du diskretion, är det möjligt att reservera herrgården endast för ditt sällskap.

Kontakta oss på [email protected] eller 0303 22 58 05 så hjälper vi dig med en offert.

Lilla Salongen & Konferensrummet i herrgården

Hotellrum:  
Hotellannex Smedjan - våra dubbelrum är så stora att vi kan separera sängarna vid behov 14 dubbelrum
Hotellannex Mejeriet 2 dubbel + 2 enkel
Antal ordinarie bäddar totalt: 34

 

Konferensrum: Herrgården Västra Flygeln
Max antal i biosittning: 25 35
Max antal i skolsittning: 22 28
Max antal U-bord: 16 22
Max antal stolar i ring (utan bord) 20 25
Max antal i öar: 20 25
Antal grupprum: 4 1

 

I konferensrummen finns projektor & högtalare / trådlöst Wi-Fi / whiteboard / blädderblock / skrivpapper & pennor