Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet
Ridpaket gourmet

Ridpaket gourmet

Pris från: 1990:- kr per gäst per natt

INFO 211013: nu är ridpaketen fullbokade för hösten. Det ligger ute ridpaket januari-mars 2022. Återkommer med resten av året.

I samarbete med Stall Tofta, som håller till i herrgårdens K-märkta stall, erbjuder vi ett ridpaket för dig som är ute efter det där lilla extra! Upplev Toftahalvöns vackra kust- och naturmiljö från hästryggen, kombinerat med riktigt god mat & dryck samt herrgårdens unika atmosfär.

Stall Tofta erbjuder turridning med bra och säkra islandshästar i de vackra omgivningarna kring herrgården och Tofta naturreservat. Ridningen går både genom skog och längs strandkanten med vacker utsikt. Bohuslän på sitt bästa! 

BARN:  bokar du ridpaket för barn, läggs turridning endast på för de vuxna. Minimiålder för turridningen är av säkerhetshänsyn 12 år - men undantag kan göras för barn med god ridvana. Kontakta oss om du har frågor eller vill ha hjälp att boka turridning för barn.

Aktuell info i samband med Covid-19 >>

MER OM TURRIDNINGEN - INFO FRÅN STALL TOFTA:

 • Turerna rids i grupper mellan 2 och 8 personer och är normalt två timmar långa. Under ritten tar vi en kortare paus då vi bjuder på fika. Vi rider året om och hindras normalt inte av lite regn eller sämre väder.
 • Samling sker i stallet 30 min innan turen skall börja. Vid samlingen får man en häst tilldelad som man skall borsta och sadla. Självklart med hjälp om man är osäker. Det är ett bra sätt att man få kontakt med sin häst innan turen. Efter turen skall man sadla och tränsa av och borsta hästen.
 • Innan turen tar vi en kort genomgång i paddock med undervisning för att ge alla en grund för att bättre klara av ridturen. Vi rider skritt och tölt, och även galopp för dom som vill på våra turer
 • Minimiålder är 12 år men undantag kan göras för barn med god ridvana.
 • Maximal vikt för ryttare är 95 kg.
 • Hjälmar i olika storlekar finns att låna.
 • Vid sämre väder, ta med lämpliga kläder och vid regn ett ombyte att ta på efteråt.
 • För en mer behaglig ridtur rekommenderas oömma kläder och skor med låg klack.
 • All ridning sker på egen risk men alla kunder omfattas dock av en Kundolycksfallsförsäkring.
 • LÄNK TILL STALL TOFTAS HEMSIDA. Klicka här >>

Du väljer själv vilken tid du önskar att rida. Turer rids både lördag och söndag kl.10 och ca.kl.16. Vänligen ange önskad ridtid i meddelandefältet vid bokning. Under sommaren är det turer alla dagar i veckan förutom fredagar.

OBS! Vi reserverar oss för fullbokade ridturer hos vår samarbetspartner Stall Tofta. Vi återkommer i så fall med information, och försöker hjälpa med ett annat alternativ.

Förutom ridturen är följande inkluderat i paketet:

 • Kl 19:00 (19:30 under sommaren) serveras kvällens trerätters herrgårdsmeny i en av våra stämningsfulla matsalar.
 • Efter en god natts sömn i ett av våra hotellrum i Smedjan, intar du en god frukost som serveras i herrgården
 • Frukost serveras mellan kl.8:30 och 10:00 om inget annat är avtalat.

Här hos oss serverar vi fasta menyer, som vår köksmästare komponerar ut i från säsongens allra bästa råvaror. Vi lägger ut helgens meny några veckor innan på vår hemsida: toftaherrgard.se/restaurang. Vi har självfallet alternativ för dig med matallergier/specialkost. Meddela oss innan så våra kockar hinner förbereda något gott.

 

Lite info om våra hotellrum:
Huvudbyggnaden på Tofta Herrgård är K-märkt och vi har därför inte några hotellrum i denna byggnaden. En kort promenad från huvudbyggnaden i riktning Magasinet hittar du våra två hotellannex: Smedjan upp till vänster och Mejeriet ned till höger. Vi har valt att inreda hotellrummen i en lite mer modern stil än den du hittar i själva herrgården. Alla rum i vårt hotell är ljusa och lantliga med sköna sängar. Frukost serveras i herrgårdens huvudbyggnad.

 • Trerätters meny
 • Frukost i herrgården
 • Turridning på islandshäst

Nyhetsbrevet


You are now subscribed