I Magasinet på Tofta Herrgård får man uppleva hettan, svetten och närheten när äktenskap knakar, kärlekar uppstår och strider utkämpas - på armlängds avstånd. Många har besökt Teater Tofta under nio somrar i Magasinet här på Tofta Herrgård, där de spelat Strindbergstrilogin: Fröken Julie, Fadren och STRINDBERGx2 – Leka med elden och Fordringsägare, Noréns Sanning och konsekvens, LYCKA - en musikalisk föreställning om det som gör ont, Ett Dockhem av Henrik Ibsen, BUNDEN, Jonas Gardells pjäs Människor i solen och senast TÖRST.

Teater Tofta fyller 10 år!

Välkomna in i under takbjälkarna i Magasinet för tionde året i rad, i ännu ett spännande, brännande nära drama av Göran Parkrud.

VILSE av Göran Parkrud i regi av Emilie Strandberg

Vilse är en helt fristående fortsättning på Törst, som utspelar sig fem år senare. Vi får möta Tove som flyr sitt hektiska rektorsliv för en sommar på landet, på gården där hennes syster Cecilia bor. Men sommaren i ladan blir allt annat än den vila hon önskar sig, och motvilligt tvingas hon möta både sig själv, sin familj och sin kärleksrelation på nya sätt. Om livsval, kärlek och familjehemligheter.

Premiär 6 juli kl. 19.30 i Magasinet på Tofta Herrgård.
Spelas sedan onsdag till lördag fram till 17 augusti.

Föreställningens längd: ca 2,5 timmar.

Regi: Emilie Strandberg. Manus: Göran Parkrud.
Medverkande: Susanna Helldén, Lisa Parkrud, Lars Magnus Larsson, Malin Molin, Jakob Tamm, Charlie Parkrud/Jack Hedesström.

Scenografi och ljus: Beate Persdotter Løken. Mask och kostym: Heidi Saikkonen. Ljuddesign och teknik: Patrik Vörén. Producenter: Susanna Helldén, Anna Wikars. Grafisk form: Anders Wennerström. Foto och video: Viktor Parkrud

 

 

Följ Teater Toftas hemsida: teatertofta.se

 


Teatersupé och boendepaket

Passa på att göra din teaterkväll komplett, och njut av god mat i unik miljö innan kvällens föreställning! Herrgårdsrestaurangen ligger en fin 200 m promenad från Magasinet. För den som önskar att övernatta har vi sköna hotellrum som väntar.

Restaurangen i herrgården är öppen teaterdagar från kl.17:00

Här hos oss serverar vi fasta menyer, som vår köksmästare komponerar ut i från säsongens allra bästa råvaror.

Vi har självfallet alternativ för dig med matallergier/specialkost. Meddela oss innan så våra kockar hinner att förbereda något gott.

Vi rekommenderar vår tvårätters meny / teatersupé med varmrätt och dessert för teaterpubliken.
Pris: 385:- sek

Välkommen att boka ditt bord!

Läs mer om sommar i restaurangen här >>

Bordsbeställning på:
Telefon +46 (0)303 – 22 58 05
E-post [email protected]

Boendepaket - kombinera teater med vårt Sommarpaket

För dig som önskar att bo över, rekommenderar vi att kombinera teatern med vårt SOMMARPAKET. I detta paketet ingår eftermiddagskaffe, tvårätters teatersupé, samt logi och frukost. OBS! notera i meddelandefältet vid bokning att du skall på teatern, då reserverar vi bord till dig i restaurangen kl.17:00.

Klicka här för att boka SOMMARPAKET m/eftermiddagskaffe, teatersupé, logi & frukost >>


NIO SOMRAR MED TEATER TOFTA

KLICKA HÄR - OCH LÄS MER OM TIDIGARE SOMRARS FÖRESTÄLLNINGAR >>


Teater Toftas Vänner

Teater Tofta har en vänförening!
Bli medlem du också – MER INFO >>